Достапни веб страни за сите!

Дали би сакале да го продавате вашиот призвод во секое време насекаде? Дали штотуку го започнавте вашиот бизнис и немате сеуште вебсајт ? Или сакате да ја зголемите вашата видливост со вебсајт ?

Што можеме да направиме за вас ?

Веб дизајн

креативен дизајн

Ако немате идеа како сакате вашиот веб сајт или онлајн продавница да изгледа тогаш сте на вистинското место, ние имаме бројни примери кои можат да ви дадат идеја за вашиот веб сајт, одберете дизајн и ние ќе се погрижиме да го изградиме за вас! Се што треба да направите е да ни дадете текст за веб сајтот и слики!

Хостинг

Безгрижно и долготрајно

Регистрирајте го вашиот домен, хостинг за вашиот веб сајт како и безбедност за вашиот веб сат. Сите овие услуги ги добивате за фиксна месечна цена.

 

Уникатен ДИЗАЈН

Оргинален веб сајт

Доколку веќе знаете каков дизајн сакате за вашиот веб сајт, секако дека можеме да го изградиме за вас! Објаснете ни точно како сакате да изгледа и ние ќе го изградиме за вас!

 

Примери од нашите проекти

Кои се цените?

Дали би сакале уникатно изграден веб сајт?

Дали би сакале уникатно изграден веб сајт специјално за вас ? Секако дека можеме да го сториме тоа. Контактирајте не и ќе се договориме подетално како и да договориме добра цена за вас веднаш!

ХОСТИНГ

19,50/месечно
  • Хостинг за вашиот веб сајт
  • Месечни безбедносни надградби
  • Месечни софтверски надградби
  • Регистрација на Домен

*Сите цени се без ДДВ, Фактурирањето на месечната цена за хостинг се наплаќа квартално.

 

Што добивате од нас

R

Онлајн Продавница

R

Пратете ги вашите продукти лесно со вградени методи за испорака.

R

Можност да ја менаџирате вашата количина онлајн

R

Вградена оптимизација за SEO за полесно пробивање на Google

R

Еден клик од вашиот веб сајт да се сподели до било која социјална мрежа

R

Онлајн за само неколку дена

R

Лесен CMS за полесно да едитирате текст, слики и продукти самите.

R

Веб сајтот е секако со оптимизрана мобилна поддршка

Дозволете ни да ви се јавиме

Ќе ви се јавиме да дискутираме за вапите потреби

Кои сме ние…

Papiervampier е дел од Kentivo B.V

Кентиво е млада и иновативна Европска компанија која е фокусирана на достава на напредни софтверски решенија во полето на Машинско Учење, Артифицијална Интелегенција и САП. Низ годините, Кентиво генерираше големо портфолио од иновативни Машинско Научни системи и решенија во различни сектори.